lørdag, april 23, 2005

fredag, april 22, 2005

Doskrekk

Ja, jeg har et problem med å gå på do.



Det er mulig jeg er unormal, men like forbanna som at jeg MÅ sjekke mail hver dag, hater jeg å drite på en dass hvis jeg vet det er andre folk i nærheten.

Først kan jeg begynne med angst for offentlige toaletter: Jeg sjekker ofte om jeg har husket å låse døra. Etter en litt pinlig episode på driter'n (ja, en kis åpna døra og sa "oi" og jeg sa "helvete"), har jeg blitt litt paranoid på akkurat låsefeltet.

I tillegg synes jeg det er maks kjipt at dritten plasker i skåla og lager lyd. Ja, jeg vet man kan legge litt papir i bunnen av dassen for å dempe bråke, og ja, jeg vet at man kan sette på vasken for å overdøve lyden. Men det er for feigt. Det blir for dumt. Skal man drite, så får man stå for det.

ja.

Derfor foretrekker jeg å drite hjemme. Det er digg. Alene.

Problemet oppstår når man har mye besøk. Selv om jeg har to dasser hjemme, blir det ofte trøbbel. Enten sover noen vegg til vegg med doen oppe, eller så svirre folk rundt dassen nede. Og da ender jeg opp med å sette på springen i vasken. Og det er feigt.

Ai ai.

En annen ting: Hvis man kommer ut av dasse og har lagt en go'kabel, så er det klart det kan lukte dritt. Hvis man da møter en person i det man går ut - ja, da er man fucka. Fy fader så kjipt. Hva skal man si?

Eller hva om man kommer inn på en dass og det lukter helt grønnjævlig. Man pisser og trekker opp, vasker hendene og går ut. DER møter man noen. Plutselig får DU skylda for å ha driti på draget. Hva skal man si?

Nei takke meg til hemmelige lydtette doer, med fantastisk utlufting. Inngang fra en side, utgang et annet sted i huset. Ingen vet hvem som var der før deg, og det kan ikke merkes at det har vært noen der heller.

Elin Grindemyr

Til mitt eget forsvar må jeg si at i hvert fall det FØRSTE bildet er et kunstverk.


Vet ikke hvor mye dette bildet koster, men det var til salgs hos en Internettauksjonist. Og det i seg selv er grunn nok til å ha lov til å se på det. Jeg synes vel ikke friseringen der nede er så mye å skryte av, men flere av jentene har svært fulle og fine mugger. Det gjør ingenting at de henger litt, så lenge de er spretne.

Ellers vil jeg fokusere på damen under, et flott eksemplar av kvinnearten. Selv om jeg personlig foretrekker de lyse, blonde.



Men la oss komme over til saken. Elin Grindemyr, for meg et fullstendig ukjent navn. Jeg surfet på nettet, søkte vel etter "pupper" eller noe i den duren. Plutselig kom det opp et utrolig flott bilde, av høy kvalitet, med en fantastisk søt jente. Øverst til høyre stod det "Elin Grindemyr".

Ai ai, noen kjappe klikk senere var jeg langt inne i Googles bildesøk. Her har du resultatet.

Her finner du forresten flere bilder av henne (faktisk flere jeg ikke har sett andre steder).

Men over til bildene. Her har du noen kjappe - slik at du skjønner hva det går i: Elin Grindemyr er dama si!





Trutmunn - kyssemunn

Søte jenter, mange navn. Kom plutselig til å tenke på et morsomt konsept.

Hva med å blogge jenter som alltid har en trutmunn? Ta bilde med MMS eller kamera - og så få dem ut?

Dette bildet fant jeg på nettet nå, etter et søt etter "kissing lips" på google.


Øverst er en gammel kjenning - Frøken R. Søte og myke lepper. oh yess.

Spørsmålet er om det blir litt suspekt å be jenter om å trutmunnkysse i kamera hele tiden? Nei, det bør gå bra nå som det nærmer seg sommer og folk blir glade til sinns.

Jeg får i hvert fall gjøre et forsøk, enten her på nettet eller rundt i byen.

Bilder fra Hollywood

Av og til er det digg å se litt tilbake på bilder fra gamle filmer.



Siten FilmStills har samlet en god del titler, og viser noe jeg mistenker å være promobilder fra div Hollywoodfilmer. Promobilder i den forstand at filmbyrået har scannet selve originalfilmen - gjerne før den er fargekorrigert.

Dette gir bildene et litt dogmeaktig preg, nesten litt privat.

Over ser du John Travolta og Nicolas Cage fra Face Off. Regi John Woo om jeg ikke tar helt feil. Lenge siden nå gitt... Du verden som tida flyr. Og om 100 år er allting glemt.

Halvmorsom mail

Forskjellen på kvinner og menn er et utømmelig tema for enkelte...


Fra Mr B:

Her snakker vi kodeks!

Kvinnelig vennskap:
En kvinne kommer ikke hjem en natt...
Morgenen etter sier hun til sin mann at hun sov hos en venninne. Mannen ringer de 10 beste venninnene: Ingen har sett fruen i løpet av natten.

Mannlig kameratskap:
En mann kommer ikke hjem en natt...
Morgenen etter sier han til sin frue at han sov hos en kamerat. Fruen ringer de 10 beste kameratene: 8 stykker bekrefter at hennes mann sov hos dem, 2 påstår at han fremdeles er der...

---
Jeg er litt i tvil om moralen her. Er det sånn at gutter er bedre kompiser enn damer er? Eller skal historien over bare vitne om at det faktisk er forskjeller på damer og menn? DET har jeg nemlig visst en stund.

torsdag, april 21, 2005

Brev til en dame

Noe som er utrolig vanskelig er å respondere på brev. Jeg fikk en e-post og nå har jeg svart. Så veldig bra ble det ikke - men langt - det ble det.

Fra frøken B:




Heia,
Av en eller annen grunn er jeg ikke så flink å prate til deg, da tenker jeg på å fortelle deg hva jeg tenker. Så da prøver jeg å skrive istedefor. Må bare få sagt et par ting hvis jeg skal kunne ha det
hyggelig i K.

Syns ikke de siste dagene har vært noe særlig hyggelig, vet ikke hva som plager deg, men du har ikke sagt så mye. Ble ikke sur for mld, heller ikke særlig overrasket. For min egen del har jeg vært irritert på deg for noen småting, som jeg selvfølgelig ikke har fått meg til å si. Tror kanskje det er fordi jeg er redd for å si noe som skal gjøre at du blir skremt, lei eller noe sånt... Bla bla bla, som du sier det.

Når jeg ikke sier hvordan jeg har det, resulterer det gjerne i at det kommer ut på andre måter. Så hvis du synes at jeg har irritert deg, så
kan jeg forestille meg at jeg har det!

Det er ingenting jeg heller vil at enn at du skal være kjæresten min,
men det krever en del ting. Det viktigste er jo selvfølgelig at du
også vil det. Men hvis det skal fungere må vi bli flinkere å prate med
hverandre, hvis du tenker på noe så må du fortelle meg det og omvendt.

På mandag spurte jeg deg om du hadde fortalt til mammaen din at vi var
sammen, om du har gjort det eller ikke spiller forsåvidt ingen rolle.

Men når du ikke sier hvorfor så lager jeg masse historier oppe i hodet
mitt, og da er det sikkert ikke så hyggelig å være sammen med meg.For
min del behøver du ikke si til noen at vi er sammen, men hvis det er
sånn du vil ha det så er det greit å vite grunnen! Hvis du for
eksempel skjemmes over det vil jeg jo påstå at det er et problem,
eller hva? Hvis det er andre ting, som at du ikke vil ha det i m edia,
så er det lettere å forstå.

Er det det at du er usikker og trenger tid, så er det greit, men det ville være mye lettere for meg om jeg visste det. Hvis jeg vet hva du tenker er det lettere å vite hva jeg skal forholde meg til.

Når det gjelder at vi ikke skal treffes hver dag er jeg helt enig, det er viktig å få tid til å savne hverandre. Tidligere har du sagt at du er redd for at du ikke vil oppfylle forventningene mine, eller noe sånt. Saken er den at jeg forventer ikke så mye annet av deg enn at forteller meg hvordan du har det!

Ja, festlig denne mailen, eller hva sier du b****-kongen? Det føles i alle fall bra og få sagt alt som jeg har tenkt på de siste dagene.

Håper at dette ordner seg...Æ e jo så glad i dæ:)

-----

Så da sendte jeg følgende svar:

Hello. Jeg prøver å svare, uten å tenke noe særlig over hva jeg skriver før jeg sender det. Dette blir på en måte en slags"tenke-høyt" mail. Derfor må du ta alle mulige hensyn til at jeg kan angre på det jeg skriver. Kanskje. Eller ikke. Man vet jo aldri.


Først vil jeg bare skrive en liten forsvarstale for meg selv. Jeg har bare hatt ETT langt forhold bak meg, men det var basert på lang avstand. Minst fire uker fra hverandre, en uke sammen. Veldig spesielt, men det ble en vane.


Så har jeg vært sammen med frøken Silikon-C, men det var i fire måneder. Veldig overfladisk, og mest basert på sex.


Deretter kommer du, etter at jeg har vært singel i lang tid. Jeg har det utrolig kult sammen med deg, og du er nok en av de morsomste jentene jeg kjenner. Og du er utrolig søt. Og sjarmerende. Jeg synes faktisk det gjør deg mer interessant at du er litt vimsete, roter litt økonomisk og planlegger trening i morra som ikke blir noe av likevel. I hvert fall så lenge vi er venner. Men straks man blir kjærester, er dette noe jeg må ta stilling til. Enten godta at er sånn, prøve å endre på, eller bare irritere seg over.


På samme måte er jeg alt for lite flink til å rydde hjemme feks. Det tar jeg glatt på min egen kappe. Jeg skjønner at det er maksimaltfrustrerende, selv om du sier det ikke er det. Og det er sikkert veldig plagsomt at jeg hele tiden maser om trening og spise sunt osv.Jeg var ikke noe bedre når jeg bodde i kollektiv, bare spør RA eller Teater-R.


Jeg synes det er svært behagelig å tilbringe hele tirsdag kveld sammen med deg foran TV'en. Men jeg har et problem (nei, jeg har nok flere.ha ha), og det er fokus. Dette har jeg snakket med deg om før. Jeg vet at du ikke ønsker å ta plass, og ikke vil forstyrre. Men når jeg vetat du ligger oppe, er det vanskelig for meg å motivere meg for å sitte oppe en hel natt med jobb. For det burde jeg gjøre oftere. Det er detsom skiller klinten fra hveten. Skal man bli best, krever det at man gjøre ekstreme handlinger. Hele tiden. Det er ikke din feil at jegkommer opp og legger meg, det kommer selvsagt av at jeg har dårlig viljestyrke. Bla bla bla.


Men til syvende og sist må jeg ta et valg; for det er ikke mulig å dedikere seg 110% til jobben samtidig som man er sammen med noen. Detgår ikke. En av partene må jekkes ned. Til syvende og sist håper jeg (for min egen del) at jeg setter parforholdet i sentrum. Men spørsmålet er om tiden er inne for det allerede nå? Eller om fire år? Eller om tjue år?


Jeg har også merket på meg selv at jeg blir mye mer alvorlig sammen med deg etter at vi ble definert "sammen". Leken er på mange måterborte, og det er trist. Jeg vil ikke at det skal være sånn. Men for meg er det så "skikkelig" å være sammen med noen. Jeg liker det ikke.


Nå skal du få en liten historie fra virkeligheten, som du ikke har fått høre før. Artig med litt nytt stoff om meg?I 17-18 års alderen var jeg dødelig forelsket i min gode venninne M, som du har truffet. I stedet for å ligge med meg, ble hunsammen med Mr R. Det var en herlig trøkk i trynet, men i ettertid - helt ok. Faktisk. For nå er vi utrolig gode venner, og ingen av oss har seksuell interesse i den andre. Og skulle en av oss noen gang få det - ja så er jeg jammen meg ikke sikker på om vedkommende ville gitt det til kjenne. For hvorfor sette et godt vennskap på spill for noe som kan være en flyktig romanse?


Vi har jo diskutert dette før også. Jeg har sagt at jeg heller vil være venn med deg resten av livet, enn å være sammen i fire-femmåneder, og så bli eks'er uten interesse for hverandre i tiden etter. Det er greit at du ikke er enig.


Selv om du hater at jeg sier at du er ung, så er du det. Av år, om ikke annet. Jeg skulle så gjerne ønske du hadde vært et år eller to i utlandet,vært på folkehøgskole, hatt en annen vennekrets i tillegg hjemme og jobb.


Kanskje fantaserer jeg bare om hva jeg selv ønsker? Jeg vet i hvert fall at det er vanskelig å sitte med BÅDE hus og bil og jobb, ogsamtidig ha lyst til å studere i New York, dra på jordomseiling og lage minneverdige saker.


Bordet fanger, plutselig er du 32 år, og jobber fortsatt i norge. Er det lykken? Hva med alle planene om å gjøre ditt og datt? Hopper duav karusellen, er det vanskelig å komme tilbake. If you don't do the job, some one else will.


Jeg er livredd for å bli gammel, jepp det er nok ikke noen hemmelighet, men likevel sant. Ved å binde meg til noen, feks deg,gjør jeg en voksen handling. Voksen=på vei til å bli gammel. Jeg takler det dårlig.


Jeg burde selvsagt klare å tenke at "det er ikke så farlig, vi er sammen nå og har det gøy". Men jeg tenker alltid så mye lenger. Jegtenker ti år frem i tid, tjue år. Får jeg det ikke helt til å passe, mister jeg motet.


For eksempel dette med surring: mulig du er uenig, men jeg vil gå så langt å si at vi begge er litt surrete. Festlige, men surrete. Jegtror det kan være skadelig for oss to å surre sammen år ut og år inn.Noe som kunne vært festlig for oss å gjøre sammen som venner, av ogtil, tror jeg kan bli utrolig slitsomt i lengden som samboere/kjærester.


På en måte er det kult at vi er i samme bransje, for da har vi mange av de samme interessene. Men min kjære pianolærer Fru i, var i 15år gift med Mr T. Det perfekte par, tenkte jeg som ung. Begge musikere, møtte hverandre på musikkhøgskolen. Men nei, de skilte seg.To barn. Dritt. Grunn: De var for like, når den ene var hjemme, jobbet den andre. Mr T giftet seg med en forholdsvis grå mus som forguder ham, og han er happy som få. Kommer hjem til middag hver dag, og får sysle med musikk når han vil.


Fru I er blitt Frøken I, og er fortsatt singel. Hvor attraktiv tror du en to-barns mor på 40 år er egentlig? Hun er drita kul. Og snill. Men fucka. Blir ikke gift igjen.


Det er da jeg lurer: Hadde det sett annerledes ut hvis hun hadde funnet seg en person med helt annen bakgrunn enn seg selv?


Jeg er nok litt skada. Jeg brukte mange av mine pianotimer til å snakke med Fru I om livet og kjærligheten fra jeg var 11 til jeg var15-16 år gammel. Hun gikk gjennom en krise, og jeg sugde til meg alt hun fortalte. Jeg vil ikke ende opp som henne. Jeg vil ikke bli skiltmed to barn. Jeg vil være sikker før noe skjer. Men det kan man ikke være.


Men en ting har jeg lært: Forelskelsen varer ikke evig. Hverdagen kommer, livet består av flest hverdager. Hva skjer hvis jeg eller du mister jobben? I vår bransje skjer det ofte at kontrakter går ut, uten å bli fornyet. Akkurat dette emnet gidder jeg ikke å skrive mer om nå.


Ang mutter så er jeg litt usikker på hva jeg skal skrive. Hun har ikke noe grunnleggende i mot deg i det hele tatt. Nei, det tror jegvirkelig ikke. Hun er mer på temaet "Du utnytter den unge jenta". I tillegg synes hun det er svært usunt at jeg jobber med det jeg gjør, og ville aller helst at jeg hadde vært lykkelig med å gjøre noe annet. "Du kunne blitt best i alt du ville. Men så valgte du media i en alder av 8 år. Hva galt gjorde jeg?" sier hun til meg med jevne mellomrom. Hun kunne jo ikke ta fra meg fotoapparatet og lydopptakeren akkurat. Hun prøvde å få meg til å unngå å skulke skolen, men jeg spilte syk for å springe rundt i bygda å filme pådagtid (på kvelden var det jo mørkt!).


Et usunt, avstumpa liv, i en usunn, avstumpa verden. Der har du meg. Altså, rent fysisk går det greit med nok trening og slikt, men det er psyken da... Man opplever for mye på for kort tid. Jeg er på vei til å bli nonchelant (eller hvordan skrives det egentlig?), om jeg ikke er det allerede. Merker at jeg har blitt mye mer ego enn jeg var kun for noen få år siden.


Et godt eksempel på idiotisk egoisme er at jeg sannsynligvis hadde dratt til K selv om du ikke kunne bli med.Det handler selvsagt mye om at det var kun NÅ jeg kunne dra, og at turen i fjor ble utsatt for lenge, men likevel: jeg burde sagt: la oss utsette turen, med engang. Men det gjorde jeg altså ikke.


Nå har jeg skrevet vannvittig mye uten å egentlig ha noen oversikt over hva jeg har hamret ned. Sannsynligvis alt for mye negativt, utenå fokusere på det positive.


Jeg ser med stor glede tilbake på V. Det var en utrolig kul uke. Jeg tror ikke det hadde blitt så kult om vi hadde vært "sammen".I hvert fall ikke for min psyke. Selv om vi i praksis var sammen da. Ai ai, vanskelig dette.


Jeg har aldri trodd jeg skulle skrive dette, men for meg blir sex-delen mindre og mindre viktig. Og det er litt trist i en alder avsnart 26. Sex er en fysisk ting. Punktum. Fysisk tiltrekking må ikke forveksles med forelskelse og kjærlighet. Mener jeg. I dag.


Hva avsnittet over egentlig betyr må du ikke spørre meg om. Det er helt umulig å si.
Jeg gleder meg veldig til K. Det blir kanon, uansett hva vi gjør. Hvis vi kan sette tull og tøys i sentrum, og ikke gå for at alt skalvære så utrolig romantisk hele tiden, tror jeg vi er i boks. Jeg synes selvsagt vi skal sette av god tid til å prate oss igjennom alt du harskrevet til meg, og alt jeg har skrevet til deg. Om livet, døden og kjærligheten. Ai ai.


Ang SMS så er jeg enig. Men jeg hater å lage dårlig stemning. Så av frykt for dårlig stemning, holder jeg kjeft. Og det må jeg slutte med.Problemet er at jeg er så veldig bastant når jeg sier noe. Saker som jeg egentlig ikke er sikker på, blir lagt frem som en ordre, mer ennet spørsmål. Og det må jeg jobbe med for å bedre.


Du er fin.

tirsdag, april 19, 2005

Vil du være med i en film?

Jeg har ikke vært så heldig å få være skuespiller i en helaftens film enda, men STATIST - det har jeg vært.

Går du også med en liten drøm om å bli foreviget på lerretet, kan det hende at StatistSiden er et godt sted å starte.

Jeg skal i hvert fall kjøre på videre, og prøve å få meg en rolle i en film. I en Hollywoodfilm har jeg en statistrolle, vises til og med på skjermen. Så løp og kjøp DVD'en.

Akkurat der og da føltes det veldig stort å ta på hovedpersonen (selv om det var en MANN!), men nå i ettertid er det egentlig mest en morsom historie. Frøken R vant forresten 300 pund den kvelden. Mens vi andre fikk 10 pund hver som takk for innsatsen. Tror faktisk en kompis og jeg var på settet i nærmere to dager. Eller var det tre? Husker ikke - uansett - jenta i en av hovedrollene ser ikke så bra ut i virkeligheten som på filmen.

Men det må da være muligheter i Norge også? Gjennom skuespillerforbundet kanskje?

mandag, april 18, 2005

Firmware update

Å oppdatere mine tekniske dupeditter er noe jeg til nå svært sjelden har gjort.



Men du verden så kjekt det er å få gjort det!
Kjapt fortalt handler det om at du oppdaterer hjernen til det du måtte ha av tekniske dingser. Og som belønning for bryet, får du et raskere, mer stabilt og bedre produkt.

I går fiksa jeg fattern sin mp3-spiller. Bare ved å kjøre et program på PC'en ble lyden klarere og det gikk superlett å få inn radio.

I dag har jeg kjørt update på iPod'en, har ikke rukket å teste den ut enda, men jeg regner med at det fører til en forbedring. (http://www.apple.com/ipod/download/)

Nå står min eminente 9500 for tur. Men jeg er usikker på om Nokia har noe å hjelpe meg med?
Jeg fant i hvert fall ikke noe på http://www.nokia.no/support/phones/9500/ som kunne oppdatere firmware'en i telefonen. Hvis jeg må betale et firma for å gjøre jobben blir jeg skuffa. Det gidder jeg ikke.

Hvilke andre tekniske saker har jeg som kan ha nytte av en boost? Hm... kommer ikke på noe sånn umiddelbart.

fredag, april 15, 2005

Porno-linker



Bare fordi jeg må ha noen av disse også:
http://pornobabes.blogspot.com/ (spennende å se hvor lenge denne sida får ligge oppe)

Duften av en kvinne

Av og til må det være lov å bli forbauset over seg selv.



Men nå er jeg ikke forbauset. Jeg tar det som det er. Jeg er gal etter jenter. Bare jeg ser et lyst hår flagre i nattemørket er jeg solgt. Dette er ei jente som jeg ikke lenger husker navnet på. Begynte på M. Husker det nok snart.

Møtte henne på en fest, vi snakke litt og jeg begynte å drikke sammen med henne. Plutselig klina vi. Ikke ligg, bare ta på puppen utenpå genseren. Dette var i utlandet.

Men duften av kvinner gjør meg gal. Ikke bra. Jeg liker dem gjerne nakne. Men store pupper, det har jeg blitt lei.


Puppene til denne dama er flott, siden det er silikon. Det er de slappe hengejura jeg ikke liker. Det blir for mye å forholde seg til. Jeg klarer ikke å putte alt i hånda på en gang. Og da er det ikke noe stas lenger.

For fasiten på den perfekte dama, henviser jeg til bloggen om ditt eget digitale speilbilde som jeg skrev for noen uker siden.

Jeg elsker kvinner. Som er mellom 19 og 28 år gamle. Jeg vil ha dem spretne i kroppen uten rynker i ansiktet. De er best. I test. Ingen protest.

Helt til slutt - her er linken til en relativt kul versjon av Annies Heartbeat.

Himmelen? Ikke denne karen...

Noen vil hevde at jeg er flåsete. Men jeg tror dessverre ikke at jeg kommer til himmelen.


Dette er "Boy" fra Aros museet i Århus. Helt fantastisk.

Grunnen til at jeg er så bekymret for min fremtid etter torva dekt mitt legeme er enkel: jeg lever et syndig liv, og sårer mennesker rundt meg. Ikke en gang, ikke to ganger. Hele tiden.

Bakgrunnen for dette har flere grunner. Først og fremst mangler jeg viljestyrke når det kommer til fristende damer. Jeg har plutselig fått økt tilgang, og da har min interesse/hunger etter sexy babes blitt enorm. Jeg bruker damer som de skulle vært kjøtt. Eller noe annet billig.

For all del - jeg er snill og behandler folk pent der og da. Men jeg bytter dem ut. Og kommer tilbake til dem hvis det passer sånn.



Og så har jeg lyst til å ligge med S andra fra I dol. For hun er så utrolig deilig. Men bare 18 år. Fader. Har aldri ligget med noen som er yngre enn 19. Og det var drøyt nok i seg selv. Men hun var utrolig deilig. Søte, dumme MA. Blond. Skal legge ut bilde av henne en dag også.

Nytt eksempel på hvorfor jeg er idiot:
Først avtaler jeg med Frøken B at vi to skal til K på romantic weekend. Så, uten helt å skjønne hvorfor, inviterer jeg eks'en med på samme tur. Og hun sier ja! selvfølgelig i den tro at det bare blir oss. Så da må jeg gå den lange veien tilbake til Frøken E og si - sorry, jeg skal til K med T rond. Du kan dessverre ikke bli med. I tillegg la jeg til at jeg har gitt henne Klamydia. Jess sør.

Det ble ikke populært mottatt. Grining. Igjen. Og hun som har bestemt at jeg ikke skal få henne til å grine mer.

Men poenget er: Dårlig stil av meg. Og helt unødvendig. Selv om jeg hadde dårlig samvittighet ovenfor henne akkurat der og da, måtte jeg jo ikke finne på å invitere henne til K når jeg skjønte at det aldri ville bli noe av!

Jeg tippet selvsagt at hun ville si nei pga mye press på skolen osv. Men den gang nei. Jeg fikk den rett i trynet. Så nå skal jeg slå opp med Frøken B. Selv om hun forguder meg. Huff. Frøken E forgudet meg før. Hun elsker meg fortsatt, men har fått et mer frynsete bilde av meg. Et mer ærlig bilde kanskje.

Men finnes det håp for en idiot som meg? Jeg føler meg ofte som den skremte kjempen øverst. Jeg prøver å gjøre meg så liten som jeg klarer, nesten usynlig føler jeg meg. Men jeg ruver over alle andre i utgangspunktet blir det vanskelig å være gjennomsiktig. De små står oppreist ved siden av meg og lyser: "Hva har den idioten gjort nå da?"

Ja, mener jeg. Jeg har jo noen gode sider også. De kan jeg komme tilbake til en annen dag.

Audition: Myke R

Jeg gir meg ikke i jakten på den rette. Søta R ble prøvd nå sist. Hyggelig kveld, men angst dagen derpå.


Flotte lepper, myke som dun. Hele jenta var myk.

Vi møttes ute sammen med en del venner og kollegaer. Kom i prat. Hun var nysingel, og jeg er som alltid ledig. Mye humor og moro. Sendte litt sms til hverandre, selv om hun satt en meter fra meg. Humor.

Halv tre på kvelden hadde vi vært gjennom en kveld bestående av mye kosing, en del klining og litt rolig dans. Jeg var klar for å dra hjem, særlig etter å ha drukket åtte grønne drinker. Skal visst være vitaminer i Mojito, men det kjente jeg ikke noe til.

Uansett, jeg ville ut i taxi og hjem - alene. Sa til henne at jeg ikke kunne bli med henne hjem. Det var greit sa hun. Men kunne hun bli med meg? jo, ja, tja. Greit. Men som hun sa i drosjen: "Det blir ikke sex i kveld". Helt ok for meg.

Vel i seng, hun med en av mine t-skjorter på seg, begynte jeg så vidt å ta litt rundt henne og kysse henne litt på kinnet. Hun ble med på leken, men jeg fikk ikke røre musa hennes. Men hun ville runke meg, og etter hvert fikk jeg en fantastisk sugejobb. (du ser leppene over - du skjønner omtrent?)

Til slutt var vi begge så kåte at vi holdt på å sprenges. Men R holdt fortsatt igjen, og ville ikke ha sex. Men plutselig foreslo hun at vi skulle bade i badekaret. Jeg var ikke tung å be, helte i vann så det sang etter. Tente på stearinlys og puttet i velduftende såpe.

Etter 5 minutters bading i halvmørket satte hun seg oppå meg. Det var så jævlig digg å kjenne kuken smyge seg inn i den myke fitta hennes. Hard som en påle var jeg.
Etter litt action i badekaret var det bare å plassere henne på badebenken og kjøre på. Etterpå tok jeg henne bakfra, før jeg satte meg på dassen og hun ridde meg forlengs og baklengs. Til slutt tok jeg henne bakfra igjen. Sæden kom, men jeg sprutet bort fra henne. Mest i hånda egentlig.

Brukte ikke kondom (idiot), og hun går ikke på piller. Ai ai. Men selv om det er bevist at jeg har sædceller som en okse, tror jeg det gikk bra denne gangen.

Vi gikk og la oss, begge våkna kleina dagen derpå. Hun tok en røyk på verandaen, jeg kjørte henne innover til byen - og så dro jeg på frokost til frøken B....

Horebukken. Det er meg det.

Blir ikke lykke av sånt. Men søte jenter får jeg pult.

Sendte forresten et par meldinger frem og tilbake mandag/tirsdag denne uken. Hun takket for en hyggelig kveld, hun husket heller ikke helt hva som hadde skjedd, men at det var hyggelig. Hun måtte innrømme at hun hadde hatt litt angst i helga. Og det har jo jeg hatt også. Men hun er likevel mer singel enn det jeg er.

Skal ikke møtes igjen. Case closed.

tirsdag, april 12, 2005

Road Trip - USA

Skal du på road trip til USA er dette en perfekt side å være innom.



Rand McNally.com fikser det meste. Tast inn stedene du ønsker å besøke, så kommer programmet opp med forslagt til ting du kan se og gjøre. Selvsagt med detaljerte reisebeskrivelser.

Rett og slett veldig praktisk. For USA er større enn du tror, og det er ikke bare å kjøre på. Skal du finne de kule stedene nytter det ikke å bare å satse på at det går greit.

Jeg skal i hvert fall Bruke McNally-sida. Synd at det ikke finnes en tilsvarende tjeneste på norsk.

fredag, april 08, 2005

Krakow - tips til reisen

Jeg fikk svar fra Gamle A!

Hun bor dessverre ikke i Krakow lenger, men under gir hun gode tips til sted å bo. I tillegg har hun skrevet en guidebok om den gamle byen. At hun i det hele tatt svarte, er et under. New York er hennes nye hjemby, der har hun giftet seg (!) og studerer nå. Kanskje jeg kan besøke henne der?

Uansett - her kommer noen tips ang Krakow og hoteller.



So, I won't be able to meet you, nor give you a tour either. What a pity. I can recommend some guides, though, if you want. Or you can buy my guidebook to Kazimierz I wrote last year (Krakow's Kazimierz - Town of Partings and Returns - also in Eng) and get around without a guide.

As for the place to stay - if you want something really charming and romantic- try Alef hotel www.alef.pl - it's not very cheap- but has windows on Szeroka Street - the heart of Kazimierz - and the rooms are absolutely lovely - if you can, ask for room no. 20 or 30. You won't regret it, and your girlfriend will be impressed. Klezmer Hois Hotel is also very nice www.klezmer.pl Check these out - if you want something cheaper let me know, I'll give you some more info.