søndag, juli 31, 2005

Roswellmysteriet løst

Som gammel x-files fan blir jeg alltid litt ekstra nysgjerrig når ufostoff dukker opp på nettet. Og endelig er et gammelt mysterium løst.

Denne gangen er det selveste the Air Force i USA som kommer med en offisiell uttalse. Skjønt, dokumentet ble laget i 1994, så det er ikke akkurat braking news det som kommer. Men jeg har alstå gått glipp av det til nå.


Les mer på nettsiden til Air Force.

Men du kan også nøye deg med mitt resymé, som skal gjøres så sannferdig som en god oversettelse kan være.

Først av alt: Det var ingen UFO som styrtet i july 1947 i ørkenen. Air Force hevder at det var en værballong som testet teknisk utstyr. Under ballongene hang en flygende tallerken, med crash test dummies i. I tillegg skjedde det par ulykker under en militær øvelse de samme dagene, og summen av alt dette ble at folk trodde UFO'er hadde inntatt Roswell.

Jeg velger her å sitere, gidder ikke å oversette:

The conclusions are:

Air Force activities which occurred over a period of many years have been consolidated and are now represented to have occurred in two or three days in July 1947.

"Aliens" observed in the New Mexico desert were actually anthropomorphic test dummies that were carried aloft by U.S. Air Force high altitude balloons for scientific research.

The "unusual" military activities in the New Mexico desert were high altitude research balloon launch and recovery operations. Reports of military units that always seemed to arrive shortly after the crash of a flying saucer to retrieve the saucer and "crew," were actually accurate descriptions of Air Force personnel engaged in anthropomorphic dummy recovery operations.

Claims of "alien bodies" at the Roswell Army Air Field hospital were most likely a combination of two separate incidents:

* a 1956 KC-97 aircraft accident in which 11 Air Force members lost their lives; and,
* a 1959 manned balloon mishap in which two Air Force pilots were injured. This report is based on thoroughly documented research supported by official records, technical reports, film footage, photographs, and interviews with individuals who were involved in these events.
> More details


Bilde 1: Alderson Laboratories anthropomorphic dummies of the type dropped from balloons.
Bilde 2: The aeroshell of a NASA Voyager-Mars space probe just prior to launch.

Utrolig irriterende for meg som ihuga x-files fan at slikt kommer frem. Skulle så gjerne ønske det virkelig var en UFO. Det neste blir vel at forsvaret tar på seg ansvaret for å ha laget kornsirkler også...

onsdag, juli 20, 2005

Jenter er kåte

Ja da, det er kanskje teit å skrive "jenter er kåte" sånn uten videre. Men jeg har bevis. På MMS. Og kanskje også SMS?


Ta A for eksempel. Ung, men helt klar på hva hun ville ha. Første 5 nettene sammen tok hun ikke av seg BH'en og trusa. Veldig frustrerende for meg som lå der med steinhard kølle-roger.

Etter at jeg hadde vært fem netter hos henne, sa hun ja takk til å komme til meg på middag - neste mandag. Hyggelig, kanskje skulle jeg få kjørt staken i bunn? Vi begynte å flørte litt heavy på SMS'en som oppvarming, og plutselig dukket følgende MMS opp, med puppebildet du ser her på sida:

"Mer får du ikke se før mandag. ;-) hi hi. Jeg gleder meg også. Og middagen blir vi selvfølgelig to om. (...) Skal drømme om deg i natt! Hehe. Klem! ;-) "

Dette tente meg. Hadde vel aldri fått en så pirrende MMS før må vite! For å prøve å følge opp dette, sendte jeg et bilde av brystkassa mi tilbake. Uten BH, siden jeg er gutt liksom. Det føltes ikke veldig bra, litt blottstilling av seg selv liksom... Men jeg trykte "send" og lot det stå til. Hun svarte kjapt, og skrev noe svada om "god natt, skal gi deg noe bra tilbake i morra tidlig bla bla bla"

Dagen etter fikk jeg følgende MMS, med trusebilde og herlig søte skrivefeil:


"Jeg likte bilde du sendte i går! Du er så jævli deilig! Her får du som jeg lovte. ;-) drømte om deg i natt jeg... Grrr... :0)

Jeg må gjøre oppmerksom på at A sendte meg disse bildene før vi hadde pult for første gang. Jeg ble skikkelig kåt av se få dem. Herregud som jeg skulle pule A når hun kom på middag!

Mandagen kom, og A og jeg lagde en flott middag. Eller - jeg lagde og hun prøvde å hjelpe til. Jeg har etter hvert blitt veldig kresen på hjelpen, og A scoret lavt på kone-emne-skalaen. Men så var hun knapt 20 år også da, det skal sies.

Uansett, det ble kveld og natt, og vi la oss i senga mi. Og endelig tok hun av seg BH'en og trusa. Musa var deilig og våt, glattbarbert. Ikke stor monstermus, bare helt vanlig og fin. Men da jeg skulle trenge inn i henne fant jeg nesten ikke hullet! Selve bekkenet hennes, og dermed åpningen var utrolig langt bak. Helt sykt. Jeg følte jeg tok henne i analen, forfra, så sykt var det. Det positive med denne litt spesielle utformingen, var at forsiden av kuken fikk en spesiell massasje som var utrolig deilig. I negativ retning førte dette til at jeg hele tiden måtte ta pauser for å unngå å komme.

Men jeg må beskrive puppene, for de ga meg hakeslipp. Ikke fordi de var bra. For jeg hadde virkelig forventet å få servert noen usaklig tighte og digge tenåringspupper rett i ansiktet. Men disse var utsugde! Mye skinn, men lite innhold. Utrolig nedtur. Flapp flapp. Forklaringen kom noen dager senere: "Jeg var i USA i fjor, gikk opp 10 kg. Har tatt av meg alt sammen igjen nå, og mer enn det". Selvsagt. Slanking er livsfarlig for pupper. Helt drepen. Det første fettet som går, er det du vil beholde. Sånn har det alltid vært.

Ligget og suginga var helt ok, men heller ikke mer. Heller mindre. Og puppene gjorde meg ikke så innmari keen på å fortsette. I tillegg var hun ung, noe hun selv (selvfølgelig) mente ikke gjorde noe.

Men jeg gjorde det slutt med henne. Fikk likevel et par SMS'er etter det. Et lite utdrag, fra min egen hukommelse:
"Hei! Vil du ha besøk av en kåt 20-åring?"
"Jeg synes du er feig som gjør det slutt. Vi kunne hatt det så bra sammen! Men det er du som går glipp av noe virkelig bra...."

Min gode kompis Ø møtte henne her om dagen, et halvt år etter sist jeg så henne. Da var hun kjapt ute og sa "Det går bra med meg etter bruddet altså. Ja ja ja, ikke noe prob."
Ø mente på sin side at det var et typisk tegn på at det IKKE gikk så bra med henne. Rumpa hadde blitt større også. Huff.

Jeg synes synd på jenter i dag. Det er ikke enkelt å være dem. De skal være sexbomber. Like sex, men likevel ikke være billige. Og så skal de trene. Gutter skal også gjøre de nevnte tinga, men har ikke samme stress på seg.

Bildene over er selvsagt autentiske, og ikke gjengitt med tillatelse. Men det er jo uansett umulig å se hvem det er.

God natt historie - for voksne

E ville ikke ligge med meg denne dagen. Jeg sa at da kom jeg til å runke mens jeg tenkte på henne. "Send rapport", sa hun.

For å være helt ærlig, så jeg på en pornofilm og runka. Men som oppvarming skrev jeg følgende (helt gjennomførbare) fantasi, og sendte henne via 6 SMS.

Mission complete - nå får jeg forhåpentligvis sove godt. :-) håper du liker hisorien! Dette "skjedde": Du kom bort til meg og sa: "ser ut som du sliter litt - trenger du hjelp eller?", jeg ble litt tatt på senga, men jegble øyeblikkelig hard i buksa, før jeg satte deg på kjøkkenbenken og kysset deg på munnen. kysset puppene dine, nakken.dro av deg buksa, trusa. den var blitt våt allerede!

ville ta deg der og da, men du ville absolutt suge meg først. lenge. akkurat i det jeg holdt på å komme, sluttet du. "så lett skal det ikke være, du må jobbe litt også!" gliste du.jeg satte deg opp på kjøkkenbenken igjen, og trengte meg inn i den deilige, våte, varme og trange musa di. sakte ut og inn.

du klynket, jeg pustet tungt. du la deg bakover, så langt det gikk. vi kysset dypt, mens jeg pumpet inn og ut. du rullet med øynene og lukket dem. det gikk for deg, det var så utrolig godt for meg også, for du ristet i hele kroppen. jeg stoppet. du så på meg med et lurt smil, hoppet av benken, tok meg i hånda og sa "bli med!".

du leide meg inn på soverommet, opp i den store dobbeltsenga di. du fant frem babyolje, og ba meg massere puppene dine. jeg fikk ikke holde på lenge, for du ville suge meg mer. mykt og vått. "slikk meg" sa du plutselig, og vente musa mot ansiktet mitt, mens du fortsatte å suge meg.

nok en gang kjente jeg varmen samle seg rundt kuken. herregud, jeg kommer... du skjønte tegninga og stoppet. så på meg, smilte. "sliter du?" "jeg blir gal snart" klynket jeg."hm.. jeg liker deg gal", svarte du, "men jeg er jo så snill... legg deg ned igjen!"

jeg la meg på rygg, mens du satte deg på meg. du kysset meg på halsen, på brystet, men du sakte senket deg opp og ned over den knallharde kuken. "vil du kjenne noe godt?" spurte du. Jeg rakk ikke å svare før du la deg med brystene mot kassa mi, og vippet hoftene frem og tilbake, samtidig som kuken min gikk inn og ut av deg. jeg holdt på å svime av, det var så digg...

for tredje gang kjente jeg det bygde seg opp inne i meg, men denne gangen gjorde du ikke noe for å stopp. jeg så deg dypt inn i øynene, og vi kysset dypt og inderlig. "kom - det går for meg også" hvisket du, mens jeg hadde nok med å holde øynene oppe.

jeg tok et fast tak i begge rumpeballene dine før det eksloderte i en orgasme så intens at jeg så stjerner. du reiste deg opp og red meg fortere og hardere mens du nesten ropte "det er så godt!" det gikk for oss begge.

helt utslitt,fem minutter senere, lå vi tett omslynget i sengen og sov søtt.

ok, kall meg gjerne tacky, men jeg sendte meldinga. Og fader, det er ikke så innmari enkelt å skrive opphissende på SMS. Bare prøv selv. Uansett - fikk i hvert fall DETTE svaret fra E like etterpå:

"Jeg blir nesten litt våt nå jeg... :0) "

I rest my case! Jenter liker dirty SMS.