tirsdag, april 17, 2007

Jomfru Maria - nei Vilde var det ja...

Ok. Jeg skulle verken pule eller flørte. Men endte opp med ei SVÆRT kåt jomfru.

Ja, jeg vet det høres kvalmt ut, og ikke minst litt selvskrytende. For jenter som er jomfru er ofte både redde og ikke så innmari lystne på å få kuken inn i seg. Men jeg har ingen grunn til å lyve, og her er historia:

Jeg var på ei samling, der klientellet var ca 65% gutter og resten jenter. Typisk skiopplegg, alltid flest gutter. Sånn sett burde det vært større kamp om jentene, men de fleste karene hadde nok med seg selv og sine kompiser. Historier skulle fortelles, og etter å ha dradd noen syke linjer i fjellsida blir sex uansett et dårlig substitutt.

Jeg var happy sjøl jeg, der jeg stod passe full og dansa på gulvet. Husker ikke musikken, men det kunne godt vært roxettte. You know - harry, men kult.

Jeg hadde lagt merke til henne tidligere i helga. Hun gikk i tredje klasse på videregående, og er russ til våren. 18-19 år altså. Jeg kunne se antydninger til litt dårlig hud i ansiktet. "hun var nok plaget med kviser rundt konfirmasjonen", tenkte jeg for meg selv. Men på den andre siden - jenter med litt dårlig hud får mindre rynker. Ikke så galt at det ikke er godt for noe!

Hun kom rett bort til meg på gulvet, og jeg smilte. Nesten gliste. Jeg var virkelig ikke på sjekke-kjøret, så jeg bare danse for meg selv før jeg svingte henne litt rundt. Morsomt. Hun var nokså mye lavere enn meg. Tipper hun var knapt 160 cm høy. Alderen har enda ikke gjort noe med henne, så kroppen var tight som et helvete.

Hun snudde rumpa til meg og begynte å åle den opp og ned på skrittet mitt. Satan. Det var ei utrolig spretten rumpe. Full av muskler, men den stod rett ut. Skikkelig digg, og hun pressa den mot kuken min - midt på dansegulvet. Jeg kjente det begynte å livne der nede.

"Faen", sa jeg faktisk til meg selv i tankene. "Dette var ikke planen".

Vi dansa videre, og det ble sånn passe dirty. Men jeg orka ikke bli for frempå, for selv om dama mi ikke var med, var det nok av folk som kunne fortelle henne om eventuell uanstendig oppførsel. Stay low, og vær diskret. Ok.

Etter at utestedet stengte, stakk vi opp på et hotellrom for å ha nach. Siden jeg bodde hjemme hos foreldra en kompis, og hun bodde på en jenterom med fire jenter, hadde vi en case. Jeg kunne ikke ta henne med hjem, og hun kunne ikke ta med meg på sitt rom. Først dro vi på et rom hvor det var masse folk og fullt nach, jeg satt der og prate litt med folk og fe, men fant dette kjapt uinteressant og sa:

"Jeg må stikke og kjøpe en burger. Jeg kan kjøpe til flere, hva vil dere ha?" Folk bestilte, og ville gi meg cash, men da sa jeg bare at jeg legger ut. Så kom det smarte movet:"det blir ganske mye å bære det her, gidder noen å bli med å bære?"

Ingen var hyppe på å gå ut i kulda for å bære hamburger. Heldigvis. Så da Vilde meldte seg frivillig, tenkte ikke over hva jeg hadde i tankene. De var bare hyppe på å få mat, og helst ikke gjøre en dritt for å få den.

Vi to gikk ut. Mot burgersjappa. 1 km å gå.

Kompisen min driver en klesbutikk på stedet vi var denne helga. Tilfeldighetene ville det til at jeg hadde jakka hans på meg, og i den lå nøklene til butikken. Det var jævlig kaldt, og når vi gikk forbi butikken på vei til Burgerland, foreslo jeg at vi skulle ta en kjapp oppvarming inne i butikken før vi gikk videre.

Vilde syntes dette hørtes litt skummelt ut, men var med. Vi gikk på baksiden av butikken og låste opp bakdøra. Jeg visste at Olav ikke bruker å skru på alarmen, så det var ikke noe problem sånn sett. Jeg burde nok ha gitt ham beskjed på forhånd, men skitt au. Han ville forstå. Satsa jeg på.

Vel inne spør jeg Vilde:
- Kan jeg kysse deg?
- Ja, du kunne ha kyssa meg i hele kveld! svarte hun kontant.
Leppene hennes var like kjøttfylte som rumpa. Relativt tykke, men stramme. Jeg merker at jeg kliner med ei jente på 19 år, og ikke ei på 32. Det er noe tafatt og usikkert, men likevel prøvende og nysgjerrig over måten hun møter leppene mine på.

Jeg smyger høyre hånd under genseren og finner et bryst. Ikke stort, men ikke lite heller. Passe fint, og deilig tight. Bittesmå nipples. Jeg drar opp genseren hennes og slikker en brystvorte. Hun stønner. Jeg kysser henne mer og biter henne i øreflippen.

Vi står inne i butikken. Det er helt mørkt i lokalet, men hvis det går noen forbi kan de se oss. Jeg tar Vilde med på bakrommet til Olav. Han driver og pusser opp, så alt som står der er en gammel vask. Ikke er rommet oppvarma heller. Det kommer nok til å bli fett, men akkurat nå var det ikke noe som innba til kos der bak. Men jeg syntes det var for risky å stå til utstilling i butikken, så jeg gikk bak.

Vel inne på bakrommet river jeg av henne Genseren og bh'en. Det er maks 12 grader i rommet, så brystvortene hennes blir enda stiver og jeg merker at huden hennes får et anstrøk av gåsehud. Jeg tar av henne buksa, og nyter synet av henne i bare trusa. Hun slikker seg rundt munnen, og ser rolig på meg. Hun gnir rumpa si mot meg igjen. Jeg står fortsatt full påkledd (det er jo bikkjekaldt der inne), men synet av rumpa hennes i g-streng mot buksa mi gjør meg dritkåt.

Jeg setter henne opp på vasken, og tar av trusa. oops. Hva er det med jenter nå for tida? Selv Vilde på 19 år er ubarbart. Hm. Jeg fingrer henne. Først utenpå, så inni. Samtidig slikker jeg brystene hennes og kysser henne. Hun er utrolig våt, og puster med åpen munn. Kåt.

- Jeg har lyst til å ta deg, hvisker jeg inn i øret hennes.
- eh... jeg har lyst også.. men jeg er jomfru... og jeg har liksom bestemt meg for å ikke ha sex med noen før jeg har vært sammen med dem en stund...

Det begynner å koke inni meg. Hvorfor kan ikke damer si fra litt tidligere! her står jeg kåt som en tiger, klar til å kjøre på, og så får jeg denne beskjeden i tolvte time! jeg sier:

- Så fint! Det er ikke mange 19-år gamle jenter som er jomfru nå til dags. Det gjør det spesiell, og selvsagt - jeg vil ikke presse deg til noe du ikke har lyst til! Herregud, jeg er jo så glad for å bare være sammen med deg!

Talen min virker. Hun virket litt stressa, men nå slapper hun av igjen. Jeg spør om jeg kan få slikke henne. Jo da, det er greit. Fortsatt sitter hun på vasken. Fortsatt er det kaldt i rommet.

Jeg slikker og fingrer henne, om hverandre. Hun blir våtere og våtere, og jeg merker at kjønnsleppene henens svulmer opp. Musa hennes er liten og digg.

Jeg tar henne ned fra vasken, og kler av meg. Vi står nakne, kropp mot kropp. Jeg snur rumpa hennes mot meg, og legger kuken mellom skinkene hennes. Herregud så digg. Snur henne mot meg igjen, og masserer kuken sakte mot klitten hennes. Hun sukker, og sier det er digg.

Jeg trekker meg tilbake. "Sorry, det var ikke mening å prøve å ligge med deg altså", sier jeg.

Hun smiler, og trykker seg mot meg. Jeg fryser, og foreslår at vi går inn i butikken igjen.
Olav har en sofa stående midt i lokalet, og den snur vi slik at ryggen er mot vinduet. Så lenge vi ligger på sofaen og holder oss under rygghøyde, er det nesten umulig å se oss utenfra. Dessuten er det midt på natta, og det er ikke akkurat mange folk ute i byen lenger.

Vilde ligger under, jeg oppå. Vi kysser, nakne.
- Du er fin, sier jeg.
- Du er deilig, sier hun.

Vi snakker noen minutter om det å være jomfru, og om å ha sex første gangen. Hvordan hun vil ha det, hvem det skal være med osv.

- Jeg kan godt prøve å gi deg en god opplevelse, sier jeg. Og forklarer at jeg allerede er happy, og kan stoppe når som helst.
- Jaa... svarer hun, men er fortsatt litt usikker.

Jeg slikker henne igjen. Hun elsker det. Virkelig. Ikke selvskryt, for jeg antar jeg er en helt gjennomsnittlig oralsex-giver, men jeg er tross alt noen år eldre enn henne, og jeg regner med at jeg har noe mer erfaring enn de gutta hun har lekt med tidligere.

- Jeg lurer på om jeg kanskje vil prøve å ha sex likvel... kommer det fra henne mellom pustinga.
- Er du helt sikker, sier jeg.
- ja.
- Si at du vil at jeg skal ta deg, for jeg gidder ikke noe angring etterpå, sier jeg.
- Jeg vil at du skal ta meg, sier Vilde.

jeg er ikke tung å be. Ereksjonen min er faktisk litt på vei nei på grunn av all praten og oralsexen på henne. Hun har jo ikke vist noen interesse for å gi hverken suging eller runking, så det er ikke rart at lillemann er skuffa. Men jeg får han kjapt i giv akt, og presser meg sakte inn i den våte musa hennes.

De første centimeterne går glatt. Hun lukker øynene og lar det stå til. Jeg møter ingen motstand. Jeg pumper rolig inn og ut, til ca 10 cm inn i henne. Så prøver jeg å komme enda lengre inn, men da merker jeg at hun synes det er litt ubehagelig. Jeg tar det rolig og holder meg lenger ut igjen.

- Har du vondt? spør jeg
- Nei, ikke i det hele tatt, svarer hun
- Er det deilig da?
- Mmm.

Etter hvert pumper jeg helt inn i henne, og selv om det ikke kommer noe blod (heldigvis) er det ingen tvil om at hun er jomfru. For hun kan ikke bevege seg. Hun ligger der som en planke, liker tydeligvis det som skjer, men det er dørgende kjedelig for meg. Kunne like gjerne pult ei dukke.

Etter ti minutter er jeg lei, og faktisk - jeg begynner å mise ereksjonen igjen av ren kjedsomhet, trøtthet og bakfylla begynner å nærme seg.

Jeg spør:
"Kan jeg komme inn i deg?"
"eh.... jeg går jo på p-piller da. men hva med sykdommer og sånt?"

Jeg må le. Herregud, hva lærer kids på skolen? Hvis jeg har ikke brukt kondom så langt, så er eventuell esykdommene for lengst planta. Jeg forklarer dette, og gjør henne trygg på at jeg ikke har klamydia. Jeg tror virkelig ikke jeg har klamydia heller.

- ok da. sier hun
- Jeg vil at du skal si det, ellers blir det bare anger og drit, sier jeg.
- ok. Jeg vil at du skal komme inn i meg.

Hun sa det. Og da kommer jeg inn i henne. Greit nok. Etterpå er hun i godt humør, går inn på det kalde bakrommet - for der er toalettet også, tørker musa med papir og er glad for at det ikke kom blod. Hun er også happy for at det var unnagjort.

- endelig er jeg ikke-jomfru, og det var ikke noe å være redd for heller!
- Glad for å kunne hjelpe, svarte jeg.

Jeg sendte henne med en taxi hjem, og dro tilbake til gjengen på hotellet. De hadde selvsagt slokna, og det var ikke en kjeft som savna hamburgere. Jeg vekte en av gutta og sa "Faen, hamburgerstedet var stengt. Jeg stikker hjem". Ok, svarte han før han slokna igjen. Albiet mitt var sikra. Han kom aldri til å huske akkurat når jeg kom innom hotellet. haha.

Nesten dag møtte jeg Vilde igjen. Da hadde hun et forelska blikk. Faen. Det var ikke planlagt. Jeg var litt kald og sa: Det var hyggelig å treffe deg! Håper vi sees igjen en gang. Og så gikk jeg raskt. Uten å gi henne et mobilnummer.

Jomfru er er greit nok for en gangs moro - men ikke noe å satse på i lengden. Det var litt kinky med butikken (en viss risiko for å bli sett), så det drar opp. Men seksuelt sett kunne jeg heller runka. Mye heller. Takke meg til erfarne damer rundt 30! Terningkast tre.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Denne bloggen er KONGE. Bare så synn at du ikke oppdaterer oftere. Vil gjerne høre om nye erobringer...

Anonym sa...

Hei Per Kristian!

Når kommer det oppdatering? Venter i spenning...

Anonym sa...

Rett og slett genialt. Post mer! Du burde få din egen lille spalte i et blad eller noe.

~V