onsdag, juli 20, 2005

God natt historie - for voksne

E ville ikke ligge med meg denne dagen. Jeg sa at da kom jeg til å runke mens jeg tenkte på henne. "Send rapport", sa hun.

For å være helt ærlig, så jeg på en pornofilm og runka. Men som oppvarming skrev jeg følgende (helt gjennomførbare) fantasi, og sendte henne via 6 SMS.

Mission complete - nå får jeg forhåpentligvis sove godt. :-) håper du liker hisorien! Dette "skjedde": Du kom bort til meg og sa: "ser ut som du sliter litt - trenger du hjelp eller?", jeg ble litt tatt på senga, men jegble øyeblikkelig hard i buksa, før jeg satte deg på kjøkkenbenken og kysset deg på munnen. kysset puppene dine, nakken.dro av deg buksa, trusa. den var blitt våt allerede!

ville ta deg der og da, men du ville absolutt suge meg først. lenge. akkurat i det jeg holdt på å komme, sluttet du. "så lett skal det ikke være, du må jobbe litt også!" gliste du.jeg satte deg opp på kjøkkenbenken igjen, og trengte meg inn i den deilige, våte, varme og trange musa di. sakte ut og inn.

du klynket, jeg pustet tungt. du la deg bakover, så langt det gikk. vi kysset dypt, mens jeg pumpet inn og ut. du rullet med øynene og lukket dem. det gikk for deg, det var så utrolig godt for meg også, for du ristet i hele kroppen. jeg stoppet. du så på meg med et lurt smil, hoppet av benken, tok meg i hånda og sa "bli med!".

du leide meg inn på soverommet, opp i den store dobbeltsenga di. du fant frem babyolje, og ba meg massere puppene dine. jeg fikk ikke holde på lenge, for du ville suge meg mer. mykt og vått. "slikk meg" sa du plutselig, og vente musa mot ansiktet mitt, mens du fortsatte å suge meg.

nok en gang kjente jeg varmen samle seg rundt kuken. herregud, jeg kommer... du skjønte tegninga og stoppet. så på meg, smilte. "sliter du?" "jeg blir gal snart" klynket jeg."hm.. jeg liker deg gal", svarte du, "men jeg er jo så snill... legg deg ned igjen!"

jeg la meg på rygg, mens du satte deg på meg. du kysset meg på halsen, på brystet, men du sakte senket deg opp og ned over den knallharde kuken. "vil du kjenne noe godt?" spurte du. Jeg rakk ikke å svare før du la deg med brystene mot kassa mi, og vippet hoftene frem og tilbake, samtidig som kuken min gikk inn og ut av deg. jeg holdt på å svime av, det var så digg...

for tredje gang kjente jeg det bygde seg opp inne i meg, men denne gangen gjorde du ikke noe for å stopp. jeg så deg dypt inn i øynene, og vi kysset dypt og inderlig. "kom - det går for meg også" hvisket du, mens jeg hadde nok med å holde øynene oppe.

jeg tok et fast tak i begge rumpeballene dine før det eksloderte i en orgasme så intens at jeg så stjerner. du reiste deg opp og red meg fortere og hardere mens du nesten ropte "det er så godt!" det gikk for oss begge.

helt utslitt,fem minutter senere, lå vi tett omslynget i sengen og sov søtt.

ok, kall meg gjerne tacky, men jeg sendte meldinga. Og fader, det er ikke så innmari enkelt å skrive opphissende på SMS. Bare prøv selv. Uansett - fikk i hvert fall DETTE svaret fra E like etterpå:

"Jeg blir nesten litt våt nå jeg... :0) "

I rest my case! Jenter liker dirty SMS.

Ingen kommentarer: