mandag, oktober 16, 2006

Alenemor part 2

Fader, forrige post ble lang og litt rar, bare tekstmeldinger frem og tilbake. Derfor skal jeg gjøre den entry'en kjapp og grei.

Ok, here we go:

Etter en lang periode med SMS frem og tilbake, var det endelig klart for vårt første skikkelige møte med utsikter for knulling, hjemme hos alenemora. Ungen var hos faren, og alt var kult.

Jeg kommer inn døra, og jeg ser at hun er superstressa. Bare så vidt hun tør å gi meg en klem. Hun snakker i et sett, du vet sånn som enkelte damer gjør når de blir nervøse. Det kom egentlig bare lyder ut, lite innhold.

Jeg setter meg rolig ned på en kjøkkenstol og ser på henne lage mat. Siden hun stresser så jævlig, gjør det meg ekstra rolig. Jeg ser på henne. "Hun er kåt", tenker jeg.

Maten smaker godt, noe pasta og en salat med avocado. Jeg digger avocado. Jeg får en øl til, jeg liker det ikke så godt, men kyler nedpå. Viktig at hun ikke blir tilkneppet av min manglende drikking i hvert fall...

Vi går inn i stua, ingen klining, bare hardcore prating. Hyggelig nok, men ikke det er jeg er ute etter. Klokka nærmer seg 24. Jeg skal tidlig opp neste morra, og trenger søvn.

- uuuuhaaah, gjesper jeg.
- Kjeder du deg, spør hun?
- Nei da, men jeg begynner å bli så trøtt...

Hun ser litt usikkert på meg, biter seg i leppa, tenner en ny røyk. Jeg hater røyk. Men fuck it, hva godtar man ikke for et godt ligg? jeg har aldri vært sammen med en alenemor, og dette skal fader meg bli den første gangen.

- Vil du overnatte, eller dra hjem til deg igjen, sier hun stille mens hun ser litt bort.
- Nei, det er såpass seint at det er fint om jeg kan overnatte her, sier jeg rolig og fint tilbake. Ikke noe kåtskap i lufta. Faen.

Hun går inn på soverommet sitt, romsterer litt. Har hun tenkt å re opp gjestesenga eller?

Heldigvis, ti sekunder senere kommer hun ut igjen, i den nydelige hvite nattkjolen som jeg så henne i sist jeg var på besøk. Men da kunne jeg ikke gjøre noe som helst, for dattera lå på og sov på det samme rommet...

Jeg pusser tenna og går inn på soverommet. Hun ligger ytterst i den 120 cm brede senga fra ikea. Jeg må legge meg innerst. OK. Vi ligger ved siden av hverandre. Ingen sier noe.
Pinlig. Jeg må bryte isen.

- Kan jeg kysse deg? sier jeg i halvmørket.
- Ja, det høres hyggelig ut, svarer hun.

Før jeg går videre tenker jeg at det er merkelig at et så smart kvinnemenneske kan bli så spak. ja ja.

Jeg bøyer meg over henne og kysser leppene hennes. Tungpusten hennes kommer med en gang. Hun skyter puppene opp mot brystkassa mi og suger meg til seg. Det er digg. Jeg tar min høyre hånd over venstre puppen hennes. Den er digg. Hun er 34 år, har barn, og har digge pupper. Kult.

Jeg stryker henne over magen, mens jeg fortsatt kysser henne. Hun puster tyngre. Herregud så kåt hun er. Lurer på hvor lenge det er siden sist hun fikk seg noe?

Jeg river av henne nattkjolen. Hm... Magen viser ingen tegn til graviditet. Flott.

Men så kommer sjokket:

Hun har en kjempedusk! Jeg må ærlig innrømme at jeg aldri i mitt liv har sett en jente med dusk i levende live. Så sånn sett er dette nybrottsarbeid for min del. Dusken er pent frisert. Rundt kjønnsleppene er det helt glatt. Men på selve "fitteberget" er det en satans stor ansamling av hår. Sikkert to cm høy. Det virket i hvert fall sånn.

- Ok, tenker jeg, slikking er uaktuelt.

Akkurat i det jeg tenker det, beveger hun seg ned mot kuken min. Hun vil suge meg. Og regelen er: hvis hun suger deg, da skal du slikke henne. Og det skjer faen meg ikke. Derfor, selv om det er jævlig fristende å la henne blåse trompeten, løfter jeg hodet hennes tilbake.

- Det ville du ikke nei... hvisker hun til meg.
- Neste gang, svarer jeg.

Etter rekordlang tid meg klinging, tørrjokking og kosing, penetrer jeg henne. Smokk, rett inn. Våt som en foss. Men tight og god. Kult. Jeg jokker på frem og tilbake, kåt som en hingst. Ikke noe bedre hun, der hun ligger under og vrir seg.

- Du er faen meg den beste jeg har ligget med noen gang, hveser hun i øret mitt.
Jeg bryr meg ikke. Sikkert noe hun bare sier. Jeg driter i det, og får bare lyst til å sprute henne full av deilig sperm.

Da kommer det en faktaopplysning jeg ikke ante noe om:
- Jeg går ikke på prevensjon altså... sier hun

WHAT? Jeg puler jo helst uten kondom, så når hun ikke spurte meg om jeg skulle ta på dong tok jeg det for gitt at hun gikk på p-piller. Herregud, no prevensjon? Jeg gidder da ikke kids?

- Men du kan vel hoppe av i svingen, fortsetter hun.

Hoppe av i svingen. Det er fader meg looser-style. Kjipt. Men jeg tør ikke annet selvfølgelig.

Så etter å ha svingt henne rundt i alle posisjoner jeg vet om, inkludert at hun har ridd meg noe så sinnsykt (jævla kjapp rytme - det kunne hun fader meg!), så drar jeg meg ut og spruter hele senga hennes så full av sperm at det er kjipt å legge seg ned etterpå.

Alt i alt vil jeg gi opplevelsen terningkast 5. Litt ned mot fire pga prevensjonstrøbbel, men det gjorde at jeg klarte å holde igjen lenger. Sånn sett positivt.

Dama har lovt å putte inn en spiral, så da blir det nok saker hvis jeg drar tilbake.

Og det skal jeg. Jeg er nemlig invitert på ny middag NÅ!

Legg gjerne igjen kommentarer.

Until next time.

2 kommentarer:

"mannemann" sa...

Jeg kommer rett fra en feminist-blogg(linket fra db.no), så å lese greia di var herlig befriende. Bra skrevet, morsomt! Føler meg ikke lenger som om det er meg det er noe galt med. :-)

Anonym sa...

Hey, skal du skrive noe mer eller?