torsdag, september 28, 2006

Alenemor - sexdyr eller liten spurv?

Ok, det har vært stille en stund. Men jeg har ikke ligget på latsida. Nå har jeg lagt lesbiske damer bak meg, og velger heller å fokusere på alenemødre. En spesiell alenemor.

Mer info kommer - dette er et utdrag fra sms'er den siste uka.

meg: "Tidlig i seng i dag, plutselig ble det bestemt at jeg skal opp kl 07.30 i morra, og da må det soves hardt og konsist, mest mulig. Jeg lever et hardt liv... Har sprinta rundt i stillongs i hele ettermidag, et herlig sexy syn kan du tro, Homo-M likte meg i hvert fall såpass godt at han bruker meg som bakgrunn på mobilen sin. haha. Frøken sjefen-C fikk fikk sjokk, og mente jeg hadde pipestilkeben. rette dama som snakka! :-)

Vet ikke helt om jeg tror du har villet kysse meg helt siden første gang vi møttes, men det er veldig smigrende å høre altså. Jeg ville jo også kyss deg da, så hvorfor skjedde det ikke? Spennede. Eller kanskje var det helt perfekt at du vi ventet litt og startet høsten med en smoothie og tok det derfra? Smooth liksom. Generelt rives jeg litt mellom å analysere alt, og ikke analysere noe. Nå analyserer jeg helst ingenting, og blir bare dradd med en herlig bølge. Æsj, de to siste setningene ble litt rare :-) Du er fin. Drømmer om deg, om å holde rundt deg, kysse deg. Og litt snakk da. Sov søtt!"


HUN: "synes ikke du har pipestilkeben, for jeg har sett deg i undisen nemlig. Du er jo super fit."

MEG: "Hei hei! Ikke noe spes - bare et lite smil."

MEG: "Hello beauty! Homo-M prøver fortsatt å innvie meg i homosex'en gleder, men tanken på puppene dine gjør meg svært sikker i min hetero-tro :-)
Hører rykter om at du er veldig busy til mars, og det er ok for meg. Skal ikke gifte meg innen den tid uansett. jeg ønsker stundene vi har sammen kan fungere som fristed fra livene vi lever. Små drypp som kan gi økt energi eller puls. Du trenger ikke være redd for at jeg vil kommme og kreve mye av deg, og slå beslag på den verdifulle tiden din. Jeg liker deg veldig godt. Du er på mange måter helt utrolig forskjellige fra meg, men vi er på samme frekvens - og det er fett. Derfor håper jeg vi fremover kan møtes ved den hemmelige oasen vår, og ha det kjekt sammen, midt i jobb, mas og kjas. Uavhengig av ytre faktorer. Gleder meg alltid til neste gang jeg får se deg. Kyss i panna og nakken. Smask."

HUN: "Jeg lurer på hvor grensene dine går her i verden, og hvor opptatt du er av kjærlighet i forhold til spenning og sex. Men det kan vi heller snakke om muntlig."

MEG: "Hvem av oss to som har vært mest ute, vinternatt eller sommer, aner jeg ikke. Men en Elskerinne har jeg aldri hatt. Lek vs Kjærlighet vs spenning vs vennskap er en interessant diskusjon, som jeg sannsynligis ikke har noe godt gjennomtenkt svar på nå. Det får vi heller prate om. Men generelt er jeg litt motstander av at alt skal være så innmari seriøst og alvorlig hele tida. Jeg liker smil og glede, men ansvar og forpliktelser trenger ikke være det motsatte. Sjekka akkurat "sendte elementer", og jeg må si alkohol virkelig får frem den Ari Behnske siden i meg. Herlig. Synes det er litt morsomt hvis du tror jeg er en dreven player, for det er jeg virkelig ikke. For alt jeg vet er det du som leker med meg? :-)"


HUN: "Player er ikke jeg heller, i betydning bevisst leker med noen, men det ligger nok noen knuseter hjerter i kjølvannet mitt dessvere, og forklaringen på det ville nok blitt seriøs, selv om jeg stort sett er opptatt av å ha det gøy... seriøst."

HUN: "beklager problematisering pr sms. Jeg forsøker ikke tillegge deg dårlige egenskaper."

MEG: "Jepp, sms er ikke konstruert for avansert dialog, merker det er lett av vi prater forbi hverandre. Men jeg oppfatter deg ikke negativt, og føler ikke du har prakket på meg en haug med dårlige egenskaper. jeg er absolutt ingen engel - heldigvis - så du finner helt sikkert masse som ikke er perfekt hvis du leter litt. du har sikkert funnet en del allerede? Jeg synes absolutt det er ok å være seriøs, jeg mener vi har vært "seriøse" store deler av tida vi har hatt sammen - og det er supert. Konstruktivt og givende. For meg i hvert fall. Jeg liker at du gir meg motstand, jeg vil vite mer og mer om deg, og jeg tror vi kan sitte sammen uten å si noe over en lang tidsperiode - uten at det føles rart. Du trenger ikke beklage deg for ting du skriver ovenfor meg, da begynner jeg bare å beklage tilbake. haha. Og så har vi det gående...

Generelt er det det negative, destruktive alvoret som mange har en tendens til å pakke seg inn i, jeg ønsker mindre av. det var ment som en samfunnsrefs, og det kom ikke tydelig nok frem i forrige mld. Det beklager jeg! :-)

Kos deg med Vodka og vann, gleder meg til å få en mld av deg i skikkelig alkoholisert tilstand- det tror jeg faktisk ikke jeg har fått før? Jeg heier på deg - smukk og grei!"


HUN: "Jeg har drukket masse vodka! Det var bra for meg. Kunne godt klint litt med deg nå. Seriøst. Det var seriøst!"

MEG: "Jeg liker deg meget godt når du er seriøs på klininga - hadde ikke vært meg i mot heller! håper vodkaen fortsatt virker og at du får blåst ut. Ei ugle hyler utenfor huset. Vinduet står oppe, så jeg hører det godt. Litt skummelt, men mest koselig. Høst er en rar årstid. Trist, fordi nå er det en stund til sol og varme igjen, fin fordi man trekker inn mot peisen og hverandre. og det er nice. God natt søta, du er en sjelden blomst. Mulig det er klissete skrevet, men det driter jeg i. Fordi det er sant!"


HUN: "Du aner ikke hvor mye jeg hadde ønsket å bytte bort denne kvelden med en høsttung uglenatt med deg, på landet. What a waste. Jeg ligger på en penge som jeg ikke orker flytte en gang. Kyss."

HUN: "Ikke bare sov jeg på en liten penge, men jeg sov faktisk på en kleshenger også. Jeg er altså ingen prinsesse likevel."

HUN: "Kan du være så grei og si om jeg sendte helt idiotiske meldinger i går, for jeg husker så lite også har jeg ikke lagret noe, og nå plages jeg av litt dagen-derpå nevroser. Husker så vidt noe om ugler. Og at jeg ble glad. Og at jeg hadde akutt lyst til å kysse deg."

MEG: "Hei kjære! Ikke vær redd. Meldingene du sendte var veldig hyggelige, og jeg likte dem kjempegodt. Håper du fortsatt mener en høstkveld med uglehyl sammen med meg høres koselig ut. At du ikke er en prinsesse er ikke så farlig, jeg har egentlig sett på deg som Askepott uansett - håper det er greit?"

HUN: "Jeg skal skrive en lang melding, men akkurat nå synes jeg det er urettferdig at du ikke kan sitte hos meg og se på video i kveld".

HUN: "Takk for fin melding fra i natt! Tror du også vi kan snakke på tlf en gang? Eller kan vi bare skrive? Fint å skrive altså."

Meg: "Hei hei hei! hva syr du? Jeg synes det er tøft at du syr. Skal på rypejakt i morra tidlig, blir kjekt. Skulle gjerne vært med deg i kveld, tror vi hadde hatt det kjempekoselig faktisk. Jeg har faktisk tenkt på det der med tlf selv, og jeg har veldig lyst til å snakke mer med deg - og sms er også fint. Kyss kyss kyss og faktisk litt stripping og klåing på deg. hihi. Mandag fortsatt busy altså?"

HUN: "Halvdirty avslutning der... jeg sydde bare om noen jeans. Vips. God natt, god søvn. Du har sikkert strippet allerede. Jeg stripper nå. Jeg er min egen rype, og vil nødig skytes. Kanskje fortæres... Jeg er ikke så tøff, men takk."

Meg: "Good morning beauty! haha, du er ei fin rype. Kommer og tar deg hvis vi ikke får noe i dag. Du er tøffere enn du tror. Jeans kan vel egentlig aldri bli lange nok?"

Meg - igjen: "Åh som jeg har savnet melding fra deg i dag. Skal vi dra til krakow en gang?"

HUN: "Skulle gjerne reist til krakow med deg, for dit har jeg drømt om å reise i mange år. Vi kunne sikkert hatt det grusomt gøy der. Og jeg hadde drukket deg under bordet på et vips og et knips. Fridagen min i over, og i morra skal jeg ha ungen fra kl halv fem. Da rekker jeg vel ikke å treffe deg?"

MEG: "Ja, krakow skal du tenke litt på - og når du er klar til å ta den korte flyturen stiller jeg som selskap! Jeg tåler mer enn du tror. Eller ikke. Søndag neste uke er neste mulighet for fun with me. Særlig aktuelt hvis du har noen ledig timer. til meg. Du er jobb/mor-sentralen da også?
Når man regner antall timer vi har hatt sammen, så skjønner jeg ikke logikken i hvordan jeg har klart å opparbeide slik en interesse for deg. Veldig fint, men litt spesielt. Regner med at du har analysert "oss" for lenge siden, og har en konklusjon på hvorfor vi liker å ha kontakt på det åndelige plan, selv om vi er langt unna hverandre fysisk store deler av tida. Sov godt søta, skulle gjerne vært der og strøket deg forsiktig over hele kroppen..."

HUN: "Er blitt veldig vant til at jeg sender melding før jeg legger meg, og leser svar når jeg står opp. Skikkelig rutine. Finnes nok flere forklaringer på hvorfor vi holder kontakten som vi gjør. Kan være vår gode kjemi, at vi pleier og speiler våre ensomme sjeler i hverandre, eller at det er fantastisk tidsfordriv. feks. hva tror du?Nå må jeg sove."

HUN: "Nå kjenner jeg at det er skikkelig dumt at vi ikke får truffet hverandre i dag :-( "

HUN: "Kan ikke ta i mot noe herrebesøk før åtte. Harde bud..."

MEG: "Oh yess beibi, harde bud er mitt mellomnavn. Kl åtte har ikke fuglen fløyet, men jeg er på god vei - ja. Jeg vil gjerne prøve å komme en tur til oslo på søndag, og det kan vi komme tilbake til om det passer for deg osv.

haha, herrebesøk du liksom. En herre med hatt da eller? Tror ikke jeg har hørt noen bruke ordet "herre" siden leif juster levde :-) jeg har på meg ei fin skjorte, jeg skulle ønske du hadde sett den, men er ikke overbevist om at du hadde likt den altså. Ja. Rosa og greier.
Jeg prøver å finne ut hva jeg liker best ved deg, men klarer ikke å bestemme meg. Det er fint. Jeg liker å tenke på deg."

HUN: "Hm.. Kanskje du liker meg fordi jeg er et vanskelig bytte? Det er ikke uvanlig. Men det er samtidig en negativ tanke, så da skal jeg slå den fra meg. Hva tror du NN sier når du kommer i rosa skjorte? Jeg skulle gjerne sett deg uansett, med eller uten, men vil nødig virke slibrig, for det er så ekstra ekkelt når jeg er eldre enn deg. Gleder meg til å høre mer om jobben din, men nå er bare sykt hypp på kysse. Sukk. God tur!"

MEG: "Kyssekeen, ja takk her også! Liker deg slibrig. Tror jeg, du har stort sett vært ganske kristen hittil. Men du kan godt klinke til med slibrigheter. Hvis du har noe å by på da! :-)
Eldre, tja, mange sier at jeg er "en 45-åring i en ung kropp". Så da er jeg eldre. Både positivt og negativt akkurat det der. Spiller ingen rolle akkurat nå. Jeg har vært i flere land enn deg, selv om du er eldre. Så det så :-)

Oppfatter deg ikke som et vanskelig bytte. hahaha. Den kunne virkelig mistolkes. Ikke gjør det. Prøver igjen: føler på mange måter at du er like mye på jakt som meg. Øh. Prøver igjen. Like lite på jakt som meg. Fordi det er ingen jakt. Jeg har det bare vledig kjekt når jeg er sammen med deg, og blir alltid utrolig glad når det tikker inn en sms fra unge lovende og sensuelle deg.Og det er et veldig fint kompliment du skal ta med deg. Hvor dyp utringing kan du gå med før du føler det er flaut eller billig? Jeg liker utringninger, hvis dama kler det. Og det tror jeg du gjør. Men så kommer spørsmålet - kommer det i konflikt med blygheten? Kyss i nakken, nei vent litt - jo DER er klokka 20. NÅ får du et kyss".

HUN: "Gud du er morsom inne i mellom, ganske ofte. Jeg slår faktisk ikke så heldig ut på testen for mental alder selv. Mulig du bare er født gammel, som en herre med hatt. vi får aldri vite. Jeg kommer ikke til å bli særlig dirty på meldingene uansett, for jeg er faktisk litt kristen sånn sett. Du får bruse med fjærene selv.... Det kan være at jeg klukker kokett tilbake. Som en annen høne liksom. I morra skal dattera mi på omvisning på skolen hvor hun skal innskrives. Det er sykt. Men gudskjelov. tenk om jeg var en singel barnløs dame på trettifire. Da kunne det vært jeg var patetisk som Nynne, hun på den nye TV3-serien".

MEG: "Må plutselig jobbe litt nå... God natt til deg søta, nynne var ikke så veldig gøy. Men så er ikke jeg i målgruppa heller? kiss! kyss! Klem!"

Meg: "Du får ha en god tur på skolen! ganske sykt ja, du må oppleve at tida flyr noe helt forferdelig. Jeg kan ikke forestille meg hvordan det er å være foreldre, har skjønt at den biten må oppleves. Hm. Tror jeg skal vente litt med det der du. Men du har et pong - du slipper å stresse, du har fått et nydelig barn og jobben er gjort.Nå kan du fokusere på andre ting og slipper å være bitter og desperat. For det er vel barnetrangen som gjør disse damene i 33pluss litt slitsomme og rare?

hvor crazy var du da du var yngre? Var du fortsatt blyg, men med ei råtøff maske?
Du klukker kokett tilbake - ja, haha, ser det for meg. Men tenk så gøy det hadde vært for deg (og ikke minst meg) og om du sendte en melding som fikk oss begge til å rødme! Forresten, blir du ofte spurt om du har en meningsfull jobb? Det blir jeg, og da gjerne i en halvfrekk, nedlatende tone.

Nå vil jeg bite deg i øret."

HUN: "hvorfor har du aldri sendt mail forresten? kom jeg på. Folk er generelt idioter, så vi kan ikke bry oss. Bry meg har jeg gjort nok. Har likevel vært ganske rampete, selv om jeg har brydd meg. Lang historie. Nå har jeg glemt alt jeg skulle kommentere igjen. Kanskje jeg bare skal hoppe i det og skrive noe dirty fra kontoret? En psykolog sa en gang at jeg er for liten til å ha sex. Jeg trenger mest bare kjærlighet og erkjennelse. Dog kjennes det ut som jeg er hypp på sex, akkurat nå faktisk. Kan du hjelpe meg med det tror du? Fine tall du hadde med hensyn til høyde, vekt og skonummer. Har du mine? Bh-str? Trenger du det? Søte du."
"Trenger ikke erkjennelse, men gjenkjennelse, skulle det være. ha en strålende dag! Og ikke tenk mer på sånne bitre damer i tredveårene. Det er så turn off".

HUN: "Og enda et svar: jeg får ofte tilbakemeldinger på for dyp utringning, og beskyldt for å vise meg frem. Altså. "

MEG: "Hei kjære! åh, så mange kule meldinger jeg har fått av deg i dag! virkelig gøy. er du virkelig for liten til å ha sex? Høres veldig dramatisk ut, men tanke på at du er mor og alt. men ja - jeg vil gjerne ligge naken inntil deg. Og om det blir noe seksuelt ut av det, det får heller tida vise :-)
Hvilken bh-str har du da? 75C? erkjennelse og gjenkjennelse mener jeg er to sider av samme sak. Kjærlihet trenger alle. Du snakker mye om å bli sett. Det gjelder over alt, tror jeg, ikke bare for forsømte barn. :-)
Venter spent på en dirty kontormail eller sms. Tror du har det i deg. Synes du er på god vei allerede, du hadde jo ordene sex og bh i samme mld! Det må jeg si. Kanskje dette til og med dukker opp en ytring via MMS?

Morsomt at du blir beskyldt for å ville vise deg frem. Uskyldig snuppe som du er. Eller er du en ulv i fåreklær?

Folk flest bor i kina, og folk flest er mindre intelligente - ja.
Det er litt kald og rått her, det hadde passet helt perfekt om jeg tilfeldigvis hadde ligget ed siden av deg i ei stor og god seng nå. Hvis jeg får lov til å ta en fritur på søndag, er du fullbooket da? Både jobb og barn?
Nå skal jeg drømme om at du danser rundt i den hvite kjolen din, mens jeg sitter i en strandstol og nyter synet av deg, der du løper barbeint i den klassiske Palmolive-enga. Hvem vet hva som skjer når du kommer bort til meg? :-)
kysskysskyss!

HUN: "nei, nå ble det mange store diskusjoner pr sms. Erkjennelse samme som gjenkjennelse, å bli sett same som å bli verdsatt? Er alle like nødne på kjærlighet?Dette må vi ta muntlig altså. Ellers blir det jo helt molbo. Jeg er ingen uskyldig snuppe, men har aldri likt å være vulgær, forsøker balansere hore/madonna. Ingen som har vært misfornøyd med det. Har aldri hatt lesbisk sex, trekant, og har ikke en gang prøvd en dildo (det er sant, vet ikke hvorfor). Dog har jeg hatt mange kjærester og klarer meg ikke spesielt lenge uten sex. Det er litt krise for tiden faktisk. 75C er ikke verst tippet. Du har peil! Øvd deg på blindtester? Søndag har jeg ungen, men kan jo mulig treffes hjemme hos meg etter at hun har lagt seg."

Meg: "Ja, her går diskusjonene høyt og lavt. bedre muntlig ja, men morsomt å få tankene i gang via sms. Så kan jeg liksom forberede meg til en hetere diskusjon face to face. Interessant. Kan skrive under på den sexbiten, ikke krise mens jeg er på jobb, men hver gang jeg får en melding fra deg tennes alt av sanser. digg. Men selvsagt litt kjedelig når jeg er så langt unna deg. :-)
Driver og dealer om når jeg kan dra til helga. Hvis jeg får dra allerede lørdag, må det vel være mulig å snike seg til et lite møte? eller kanskje to? Vi ser. Blir glad hvis du sender et par krafttanker, hvis du har litt til overs. Så kan du heller få litt av meg hvis du trenger en annen gang. Smisk fra meg."

HUN: "Du har jo så mye kraft (du stråler jo som en ekslusiv diamant), om du ikke bare bruker det opp på takk og unnskyld... ovenfor alle molboene du omgås. Husk at jeg heier på deg, og synes du er best av alle der nede."

MEG:"Best av alle her nede? Yess! Takk skal du ha søta. Ikke verst. Diamant ja... det har jeg aldri blitt kalt før. Varer lenge de har jeg hørt? :-) du er smuk."

HUN: "Enten må man leve stort, handle eller elske. Wow. jeg er visst trøtt. Hvilket dyr er du?"

MEG: "Jeg har i mange år vært kanin, men så hevdet noen at jeg var hai. Og så ble det ulv. men nå aner jeg ikke. Sikkert noe i gnagerfamilien. Eller har du en annen oppfatning? Du er mer et elegant savannedyr tipper jeg? :-) Du skal på fest ja... du får hilse de kjente fra meg, hvis du tør. homo-M er jo der, han er kul (gi ham to uker til, så er jeg homo. haha. Kan du sørge for at jeg holder på min hetero legning?) Opp kl seks er aldri gøy. aldri aldri. Fullstendig medfølelse fra min side. you cool. Jeg driver jo og kurser meg til å bli stillsfotograf. Kan jeg ta et fint bilde av deg en gang tror du? Good night and goood morning sunshine! nuz og kluz"

"jaså? Du og han? Ikke uvanlig at han og jeg tiltrekkes av samme menn i alle fall... Og det er mulig at du begynner å lide under syndromet "i nøden spiser fanden fluer". Jeg kan sikkert kurere deg, og mange kvinner med meg. Zzz. Dattera vekket meg fordi hun var tørst. Fikk ikke sove mer. Nå venter jeg på å ta blodprøve. Det er det verste jeg vet. Nest etter å være naken for den søte fastlegen min. Også så tidlig på morgenen. Flaut. Han fortalte at det var ekstremt mange som kom dit etter utroskap, og at han nesten hadde mistet troen... Jeg er litt leopard og litt elefantunge".

MEG: "Hvorfor vil folk ta blodprøve etter utroskap? :-) Haha, nei jeg skal ikke tulle. Overlevde du stikket, og er ellers rask og fin? Den elefanten som ligner på deg skulle jeg forresten likt å se. Du får sende meg en tilstandsrapport fra festen i kveld, alltid morsomt hvis sjefen-C løsner litt på snippen og blir berusa. Synes ikke dere har et ideelt lokale for fest, med flere etasjer osv blir det oppstykka. Skulle gjerne sett deg suse nedover den røde løperen med lange sexy bein, kaste litt på håret, gå overlegent forbi pressen og slenge veska tilfeldig over skuldra, mens du himler med øynene og sier til venninna di - what's THIS, lissom? Ja, sånn blir det nok. "

HUN: "Det var på gynekologisk han sa det da. Da jeg var naken, uten truse vet du. Skal festen være på XX? Det var kjipt. Men men. Skal ikke være der så lenge. Eller blir jeg oppbrukt. Å nei. Tenk om hun P kommer? Ja ja. Jeg ha på meg skyhøye hæler. Kommer ikke til å se henne. Tenk om du hadde vært der og vi kunne smugklint i garderoben og at jeg kunne lurt deg med hjem og reddet deg fra homoryktene (som jeg har spredd etter siste melding). vel vel. Jeg kommer i hvert fall ikke til å kline med noen andre i kveld. Skal gi deg oppdatering."

2 kommentarer:

nickjackson7854513367 sa...

hey, I just got a free $500.00 Gift Card. you can redeem yours at Abercrombie & Fitch All you have to do to get yours is Click Here to get a $500 free gift card for your backtoschool wardrobe

Anonym sa...

Faen meg beste bloggen jeg har lest på en god stund.