onsdag, mars 16, 2005

En het SMS-flørt

Og dette er ikke noe tull - seriøst. Fra oktober i fjor. Eller var det november?

Illustrasjonsfoto... :-)

Fra meg:
Skulle gjerne vært der… Er ganske sulten, og rødvin høres også ganske bra ut! Men det siste hørtes enda bedre ut… Gruer meg til å dra hjem, det er helt andre ting jeg har lyst til nå! Hva står på dagsplanen din da?
(…)

Fra henne:
Hørtes ut som en kanonide, hadde det ikke vært for at flyet mitt går kvar på et, og må dra fra Oslo litt før elleve! Men kan ikke vi ringes litt etterpå? Vil gjerne høres stemmen din, før æ drar!

(…)
Fra meg:
Nei nei nei. Jeg er klar for det meste. Fader, der spratt pulsen opp igjen gitt. Jeg er klar nå! Kunne skrevet alt jeg har lyst til å gjøre med deg, men det blir for porno. Jeg blir gal nemlig.

Fra henne:
Kan jeg ikke få en liten prøve da?

Fra meg:
Jeg har lyst til å bite deg i øret, kysse halsen din, puppene og magen. Stryke hendene mine over beina dine og slikke deg lenge. Deretter kan du ri meg mens jeg stryker deg på rumpa og kysser puppene dine mer. Hva vil du?

Fra henne:
Alt, vil bare være gummi hendene dine, kjenne deg inni meg, varmen fra kroppen din, de myke leppene dine, over hele meg! Vil ha deg!
(…)

Fra meg, noe senere:
Selvsagt ikke. Jeg ligger og er klar til å gjøre en innsats for fedrelandet. Kan bare glemme å sove så lenge jeg er så stiv som nå. Må nok hjelpe til med høyrehånda snart for å få fred… Er du våt?

Fra henne:
Ja, men jeg har allerede hjulpet til! Klarte ikke mer, i fantasien var jeg sammen med deg…

Fra meg:
Kult, det var digg å vite. Jeg angrer selvsagt på at jeg ikke overtalte deg til å bli lenger i sted. Men forhåpentligvis får vi gjort det skikkelig når du kommer tilbake fra syden. Jeg ligger i hvert fall klar! God natt søta…

Fra henne:
God natt, snakkes i morn.

Ingen kommentarer: